Focuri de armă pentru capturarea un tâlhar periculos! Ionuț Vlăduț Antoce a fost prins într-un sat din județul Vaslui! Este condus în arestul IPJ Iași!

Un individ care se sustrăgea de la executarea mandatului de arestare preventivă, din lotul celor trei tâlhari care au jefuit un om de afaceri din Iași, a fost depistat joi seara de politistii ieseni.

La data de 6 august ac, pe numele unui bărbat din județul Vaslui, pe numele său Ionuț Vlăduț Antoce, cercetat pentru tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza județului Iasi, a fost emis un mandat de arestare preventivă. Politistii ieșeni și vasluieni au efectuat atunci mai multe descinderi în vederea depistării persoanei.

Astfel, la data de 10 august s-au efectuat descinderi, bărbatul fiind localizat, s-au tras focuri de armă pentru prinderea sa, însă acesta a reușit sa fugă pădure. La data de 11 si 12 august au fost efectuate alte descinderi, dar nu a fost găsit.

Acțiunile au continuat, astfel că în seara zilei de 19 august a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași l-au depistat pe bărbat pe raza satului Buda, din județul Vaslui. Acesta se află în custodia poliției, urmând a fi introdus în Arestul IPJ Iași.

Potrivit bzi.ro, pe 13 iulie, casa din cartierul ieșean Bucium deținută de Valeriu Anghel, zis „Rocco”, un fost boxer cunoscut drept traficant de țigarete a fost luată cu asalt pe 13 iulie a.c. de trei indivizi mascați cu cagule. Suspecții l-au bătut pe Anghel cu bâtele peste picioare, provocându-i o fractură deschisă. Rocco a fost preluat plin de sânge și dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: