Hușean strivit în bătaie de trei indivizi. În fața polițiștilor, bătăușii și-au cerut scuze victimei

Un tânăr de 33 de ani, din Huși, a fost bătut crunt de trei indivizi, duminică noaptea, după ce a ieșit dintr-un club din oraș. Scandalul a pornit pentru că victima nu a vrut să treacă indiferentă pe lângă câțiva puști care mai aveau puțin și se încăierau. A vrut să aplaneze conflictul, dar a ajuns să fie strivit în bătaie chiar de către unul dintre cei pe care a vrut să-i despartă.

A plecat apoi cu câțiva prieteni spre casă, însă, din urmă, pe o stradă din zona sediului BRD, a fost ajuns de cei trei scandalagii. Foarte agresivi, s-au repezit la tânărul de 33 de ani, iar unul dintre ei i-a dat un pumn în bărbie apoi au plecat L-au pândit și, când au văzut că rămâne singur pe stradă, au oprit brusc mașina lângă el și s-au repezit să îl bată. Victima a încercat să se apere, l-a lovit pe unul dintre ei și apoi a vrut să fugă. L-au ajuns însă din urmă ceilalți doi și, fără a ține cont că erau chiar în mijlocul carosabilului, au început să dea în el cu picioarele, fără milă.

După ce au plecat agresorii, tânărul s-a ridicat cu greu și a vrut să sune la Poliție. A constatat însă că, îi lipsește telefonul. A mers cum a putut la Poliție, a reclamat situația, iar agenții l-au dus apoi direct la Spital. Din fericire, imaginile bătăii au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, iar plângerea penală poate fi susținută cu o probă solidă. În scurt timp, agresorii au fost identificați și doi dintre ei și-au cerut scuze.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: