Weekend plin de evenimente pentru jandarmii vasluieni

0
166

În acest sfârșit de săptămână peste 150 de jandarmi se vor afla la datorie. Numărul mare al misiunilor de asigurare și menținere a ordinii publice a impus acționarea cu efective mărite.
Astfel, în perioada 20 – 22 august, pe lângă misiunile cotidiene de menținere a ordinii publice, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui vor acționa în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniul asigurării ordinii publice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, gestionarea fluxului de participanți și verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic, la manifestările publice organizate pe teritoriul județului Vaslui.
Pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la următoarele evenimente religioase, tradiționale, culturale și artistice: ,,Întâlnirea Tinerilor Ortodocși” (21.08.2021, Vaslui), Festivalul ,,Gheorghe Cucu” (22.08.2021, Vaslui), Ziua comunelor Muntenii de Jos, Vetrișoaia și Ivănești (22.08.2021) dar și Bâlciul Anual din municipiul Bârlad (20-25.08.2021).
Pentru a evita producerea de incidente, recomandăm persoanelor prezente la manifestările publice să nu se implice în acțiuni și fapte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente, astfel de comportamente nefiind tolerate de către forțele de ordine.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!