La Mulți Ani, grupul de firme Safir! De 30 de ani, sunteți un etalon al economiei vasluiene, și nu numai!

0
146

Când spui grupul de firme Safir vorbești despre performanță și profesionalism, la cele mai înalte cote. Pentru că, de 30 de ani, grupul Safir face parte din viața vasluienilor, a românilor. Acum, la 30 de ani de existență, putem spune că produsele purtând marca acestui mare grup alimentar sunt prezente pe rafturile și în vitrinele a mii de magazine din toată România, pentru că produsele Safir au depășit de mult granițele județului Vaslui.

Pentru a marca acest moment aniversar, grupul de firme a dorit să transmită tuturor românilor un mesaj de mulțumire, de încredere în viitor, pe care îl vom publica integral:

”În cei 30 ani de activitate am legat prietenii și am încurajat iniţiativele locale, am susţinut oamenii plini de idei, de la mic la mare, implicându-ne activ în viaţa comunităţii. La Safir susținem activitățile din educație, tradiție, sport și inițiativele care fac bine: bine mediului înconjurător, bine societății, comunității și familiilor, bine în suflet, corp și minte.

Vara aceasta ne-am relaxat și am reinventat tradițiile alături de organizatorii Taberei de creație „Flori de Mai”. Apoi ne-am activat adrenalina lângă participanții de la Ediția a XXVI-a a Concursului Național de Automodele „Cupa Vasluiului”.

Ne-am pus și mințile la contribuție și i-am susținut pe tinerii de la organizația „The Community for Youth Education – Vaslui” în cadrul unui proiect de tip academic, educativ. Vezi mai multe acțiuni de responsabilitate socială duse de-a lungul timpului de către Safir: https://www.safir.ro/ro/responsabilitate-sociala”.

La Mulți Ani, dragi prieteni de la Safir, să ne întâlnim cu bucurie și speranță și la 40 sau la 50 de ani de activitate!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!