La Mulți Ani, grupul de firme Safir! De 30 de ani, sunteți un etalon al economiei vasluiene, și nu numai!

Când spui grupul de firme Safir vorbești despre performanță și profesionalism, la cele mai înalte cote. Pentru că, de 30 de ani, grupul Safir face parte din viața vasluienilor, a românilor. Acum, la 30 de ani de existență, putem spune că produsele purtând marca acestui mare grup alimentar sunt prezente pe rafturile și în vitrinele a mii de magazine din toată România, pentru că produsele Safir au depășit de mult granițele județului Vaslui.

Pentru a marca acest moment aniversar, grupul de firme a dorit să transmită tuturor românilor un mesaj de mulțumire, de încredere în viitor, pe care îl vom publica integral:

”În cei 30 ani de activitate am legat prietenii și am încurajat iniţiativele locale, am susţinut oamenii plini de idei, de la mic la mare, implicându-ne activ în viaţa comunităţii. La Safir susținem activitățile din educație, tradiție, sport și inițiativele care fac bine: bine mediului înconjurător, bine societății, comunității și familiilor, bine în suflet, corp și minte.

Vara aceasta ne-am relaxat și am reinventat tradițiile alături de organizatorii Taberei de creație „Flori de Mai”. Apoi ne-am activat adrenalina lângă participanții de la Ediția a XXVI-a a Concursului Național de Automodele „Cupa Vasluiului”.

Ne-am pus și mințile la contribuție și i-am susținut pe tinerii de la organizația „The Community for Youth Education – Vaslui” în cadrul unui proiect de tip academic, educativ. Vezi mai multe acțiuni de responsabilitate socială duse de-a lungul timpului de către Safir: https://www.safir.ro/ro/responsabilitate-sociala”.

La Mulți Ani, dragi prieteni de la Safir, să ne întâlnim cu bucurie și speranță și la 40 sau la 50 de ani de activitate!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: