Un vasluian și prietena sa din Iași au murit pe loc, într-un tragic accident rutier! Ionuț a apăsat prea tare pedala de accelerație!

Tragedie fără margini, în două familii, din Vaslui și Iași. Potrivit bzi.ro, doi tineri, de 28 și 29 de ani, au murit într-un accident cumplit petrecut miercuri după-amiază pe DE 583, ”Drumul Morții”, așa cum este cunoscut drumul care leagă municipiul Iași de Bacău, Roman sau Suceava. Ionuț Grădinaru, un vasluian mutat de câțiva ani în Iași, și Anastasia Boghian, o tânără din Iași, prietena sa, au mers să se plimbe în județul Neamț cu un VW Up, mașina de serviciu a lui Ionuț, de la firma unde era angajat.

Cei doi tineri au ajuns la Bicaz, s-au pozat, au vizitat diverse locuri prin județul Neamț, după care s-au întors spre Iași, seara. Ionuț a apăsat prea mult pedala de accelerație, iar o manevră greșită a făcut ca mașina pe care o conducea să ajungă pe contrasens, exact în fața unui microbuz, între Strunga și orașul Târgu Frumos. În urma impactului frontal, cei doi tineri au murit pe loc. Mașina condusă de Ionuț s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Opt persoane din microbuz au fost rănite.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: