(VIDEO) Momente teribile pentru o familie din Bârlad! A fost atacată de un câine de luptă

0
137

Un echipaj de jandarmerie a intervenit la un apel 112 în urma căruia un bârlădean a anunțat că un câine agresiv i-a atacat soția și câinele. În data de 19 august, în jurul orei 18.00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Bârlad a fost direcționat către zona Sălii Sporturilor, unde un bărbat reclama că soția și câinele său au fost atacați de un alt câine.

La fața locului a fost identificat un câine din rasa Amstaff (American Staffordshire Terrier) care era agresiv. Jandarmii au reușit să izoleze patrupedul într-un parc de copii îngrădit din apropiere, astfel încât să nu mai poată ataca alte persoane sau animale și în continuare au asigurat zona.

Din fericire, persoana care a fost atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă celălalt câine a fost mușcat și a fost nevoie de o vizită la veterinar pentru îngrijiri de specialitate. Câinelui agresiv nu i s-a putut identifica stăpânul, din această cauză cu ajutorul autorităților locale și unei firme de ecarisaj, animalul a fost transportat la padocul anume destinat din municipiul Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!