Fuego, Paula Seling și Mihai Ciobanu, capetele de afiș la Ziua comunei Muntenii de Jos

După un an de pandemie și restricții, viața adevărată prinde contur și în comuna Muntenii de Jos. Astfel, primarul Iulian Lazăr își invită consătenii și nu numai, la o nouă ediție a Zilei comunei Muntenii de Jos ce va avea loc în data de 22 august, pe terenul de sport din localitate.

Pe lângă artiștii locali, unii dintre ei participanți și la Festivalul Internațional de Folclor ”Hora din Străbuni”, pe scenă vor urca, rând pe rân, Paula Seling, Fuego și artistul moldovean Mihai Ciobanu.

2 thoughts on “Fuego, Paula Seling și Mihai Ciobanu, capetele de afiș la Ziua comunei Muntenii de Jos

  1. in loc de fuego si paula selinge pe bani grei mai bine domnul primar ar termina rigola strazii din satul manjesti cei 100 ml nefacuti . se rista destabilizarea terasamentului si surparea asfaltului. Il doare la banana.

  2. Dom primar. Lasă pe fuego și semințe la ei acasă. Baga banii în dezvoltare și finalizare infrastructura ca asta înseamnă sănătate a comunei. Artiști ratați lăsai sa vândă casete și cd pt trai nu ii plătiți din bani ce pot fi investiți corect. Nu ai terminat lucrarea la Mânjesti sat nou betonare șanț. Se surpa asfaltul bre. Cu banii dați lu fuego terminai de betonat șanțul. Și pune pe aia de la social sa curețe șanțurile de bălării ca să tina mai mult drumul bre. Afara se întrețin lucrurile sa tina mult bre nu se plătesc ciorogarle de-ăștia.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: