Pagube imense la Vinderei, după ploile din ziua de 4 august! Primarul Ghiur a început reparațiile, cu forțe proprii!

0
259

Peste 1,3 milioane lei. La atâta se ridică pagubele produse de ploile și furtunile de la începutul lunii august, fenomene care au afectat masiv rețelele de transport din comuna Vinderei, anunță primarul Ionuț Ghiur. Edilul a trecut, de câteva zile, la reparații pe diverse drumuri comunale și sătești, reparații care vor continua și săptămâna viitoare.

”Pe 13 august, comisia de evaluarea a pagubelor, constituita la nivelul Prefecturii, a fost in comuna noastră, iar în data de 18 august, în urma verificărilor din teren, s-a constatat o pagubă in valoare de 1.330.000 lei, conform procesului verbal. Joi, pe 19 august, am intrat in acțiune cu autogrederul in satul Obârșeni, iar cu buldozerul, cilindrul compactor si încărcătorul frontal în satul Brădești, pentru a reprofila drumurile și a le pregăti pentru intervenția celorlalte utilaje.

Vineri, pe 20 august, datorită unei avarii la sistemul de alimentare cu apă din satul Vinderei, am fost nevoiți să amânăm intervenția utilajelor pe drumurile comunale.

Începând de luni, vom continua cu autogrederul în satul Obârșeni, iar celelalte utilaje vor continua lucrările în satul Brădești. În satele Vinderei și Valea Lungă, utilajele au reprofilat majoritatea străzilor, s-a cilindrat, urmând să refacem stocurile de piatră și să pietruim, acolo unde este nevoie.

Programul de reparații la drumuri, pentru săptămâna viitoare, este următorul: Luni-Miercuri satul Bradesti/ Joi -Vineri -Sâmbătă, satul Docani”, a anunțat primarul Ghiur.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here