PNDL asfaltează peste 4,8 km de drum comunal la Bogdănești. Lucrare de excepție executată de Viacons Rutier

După un an de muncă, specialiștii Viacons Rutier reușesc să ducă, la bun sfârșit, încă 4,8 km de drum comunal peste care s-a turnat covor asfaltic, în comuna Bogdănești, proiect de peste 4 milioane lei. Așa cum ne-a obișnuit, societatea hușeană face, și de data aceasta, o lucrare de excepție pentru o comunitate care chiar avea nevoie de ea.

”Inaugurarea acestui drum înseamnă, în primul rând, un pas nou spre civilizație. Comuna noastră avea nevoie de acest drum, mai ales că avem un trafic destul de ridicat de mașini. Acest drum înseamnă și o nouă demonstrație a firmei Viacons în ceea ce privește o lucrare de calitate dar înseamnă și o cale de acces mult mai facilă către comuna învecinată și către reședința de județ”, a spus primarul comunei Bogdănești, Ion Dorobanțu.

Prezent la inaugurare, președintele Dumitru Buzatu amintește, încă o dată, importanța Programului Național de Dezvoltare Locală și speră ca noi guvernanți să-l ducă mai departe. ”PNDL a fost un program benefic pentru județul nostru și pentru toate localitățile mici sau mijlocii din țară. Iată că acum, pe culmea aceasta a dealului, vedem ce însemană un drum de mai mulți kilometri pe care se poate circula decent, spre bucuria cetățenilor aflați într-o stare de relativă izolare aici. Dorim să continunăm pentru a reuși să deschidem o cale de acces către municipiul reședință de județ”, a spus și președintele CJ, Dumitru Buzatu.

Directorul Ioan Ciomaga se arată încrezător în noul program de dezvoltare ce urmează să fie lansat

După predarea lucrării din comuna Bogdănești, directorul Viacons Rutier, Ion Ciomaga, a ținut să mulțumească fostei guvernări pentru tot ceea ce a însemnat PNDL și își pune speranțele în programul ”Anghel Saligni”, program de urmează să fie lansat de noul guvern. ”Pentru noi, orice lucrare predată autorităților locale este o bucurie și o satisfacție pe care o trasnferăm beneficiarilor. Ne bucurăm că, și de această dată am contribuit la numărul de kiloemtri de asfalt din mediul rural.  Eu aș vrea și să mulțumesc foștilor guvernanți dar și să mulțumesc actualilor guvernanți. Vreau să mulțumesc fostei guvernări pentru acest PNDL și actaulului Guvern pentru proiectul curajos Anghel Saligni, un program curajos pentru care noi, constructorii, suntem recunoscători pentru dorința de a implementa acest program. Doresc ca, peste cîțiva ani, aceste mulțumiri și să se concretizeze”, a spus Ion Ciomaga, directorul Sc Viacons Rutier.

Bogdănești, locul în care proiectantul Iulia Vizinteanu și-a început cariera

Pentru cel care a gândit și dus, la bun sfărșit, proiectul prin care a fost posibilă asfaltarea drumurilor are o însemnătate aparte. Așa cum a povestit Iulia Vizinteanu, managerul JULY EXPERT CONSULTING SRL, cariera sa în acest domeniu a început la Bogdănești. ”Avem un proiect de aproximativ 4,8 km de drum compus din trei străzi și un drum comunal. A fost un proiect îndrăzneț, promovat pe PNDL, A fost dorința d-lui primar dea  facilita accesul microbuzului școlar. Este o bucurie imensă pentru că, aici, la Bogdănești, mi-am început cariera de proiectant. Mulțumim și așteptăm normele pentru acest nou program Anghel Saligni. Noi suntem pregătiți”, a spus doamna Vizinteanu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: