Bazarul din Vaslui ar urma să fie gata în octombrie!? ”Nu vrem să i se spună bazar, căutați altă denumire”, cer vasluienii

Bazarul din Vaslui, imagine de ansamblu. Foto: Facebook VS-Vaslui

Pare incredibil, dar peste două luni noul bazar și tărgul auto de la Vaslui, o construcție de câteva milioane de euro, ar trebui să fie deschise pentru public. Spunem pare incredibil, pentru că firma care se ocupă de construcția acestui complex are foarte mari întârzieri în predarea acestui obiectiv, nu are destui oameni la lucru, iar stadiul actual abia dacă depășește 60% din tot ce trebuie făcut acolo. Cert este că, la ultima conferință de presă, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, anunța că bazarul se va deschide în octombrie, cel puțin așa l-au asigurat constructorii de la Vires Construct. Dar, pare imposibil, așa că iarna va găsi acest obiectiv nedeschis publicului vasluian, cred cititorii Vasluianul.ro.

”Să sperăm că va fi gata până în octombrie, dar la cum se mișcă acum, cred că nici în 2022 nu termină. Rugămintea noastră, a vasluienilor, ar fi ca această construcție să nu se numească bazar. Să i se spună complex comercial, să i dea o denumire de piață liberă, orice numai bazar, nu. Sună aiurea. În timp ce alte orașe deschid investiții economice importante, ar fi culmea să spunem că deschidem un bazar, adică să ne întoarcem cu 30 de ani în urmă. Să sperăm că, aici, mulți comercianți își vor găsi spații adecvate, iar evaziunea fiscală nu va mai ajunge la cotele din actualul bazar al orașului. Credem că primăria ne va asculta și va da curs doleanțelor noastre”, ne-a scris un grup de vasluieni, pe forumul Vasluianul.ro.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: