Dumitru Buzatu, replică neașteptată despre pandemie, la Ivănești! ”Avem multă distanțare socială în România, între săraci și bogați”

0
159

Dumitru Buzatu, se știe, are multe declarații publice în care auditorii sunt surprinși total de ceea ce are de comunicat șeful județului. Un astfel de moment s-a petrecut duminică, la Ivănești, acolo unde președintele CJ Vaslui a fost invitat de primarul comunei, Vasile Novac, să se adreseze celor peste 1.000 de oameni adunați la scena unde a fost programat spectacolul dedicat Zilei Ivăneștiului. Cu calm, Buzatu a avut o declarație neașteptată, pe tema pandemiei, care i-a făcut să zâmbească pe cei adunați la scenă.

”M-a incitat primarul comunei dvs, când v-a recomandat să păstrați distanțarea socială. Eu, acuma, mă întreb dacă trebuie să o păstrați sau nu. Eu am făcut de foarte multe ori observația aceasta, că în ceea ce privește regulile pandemice vorbim de o distanțare fizică, pentru că distanțare socială în România avem destulă!

De exemplu, când vorbim de distanțare socială ne gândim la distanța dintre bogați și săraci. De aceea, vă îndemn pe toți să nu mai respectați distanța asta dintre bogați și săraci, să încercați fiecare să mai prosperați câte un pic, prin muncă, prin efort, prin tot ceea ce puteți face dvs, familiile dvs, prietenii”, a spus Buzatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here