Spectacol deosebit: Azur, Jo, Jador, pe scena Zilei Comunei Vetrișoaia

Așa cum ne-a obișnuit, primarul Corneliu Stîngă reușește și în acest an să ofere consătenilor săi, la Ziua comunei Vetrișoaia, un spectacol de zile mari. Pe lângă artiștii locali, pe scenă au urcat și nume cunoscute ale muzicii românești. Astfel, pentru sutele de oameni adunate, au cântat formația Azur, Jador sau Jo. De asemenea, spectacolul a fost întregit de ansamblul folcloric Floricica de pe Prut, Alexandra Florentina Apetri, Angelica Flutur, Serena și Andrei Bănuță. Invitați de seamă au fost, pe lângă autoritățile județene și oaspeții din satul Hulercani, din Republica Moldova.

”Voi, oamenii comunei Vetrișoaia sunteți atât de mulți și de frumoși. Vreau să vă felicit în numele oamenilor din satul nostru și vă mulțumesc pentru invitație. Reprezint un sat de pe malul Nistrului, pe unde a trecut și războiul din Transnistria. Am venit aici și pentru că, împreună cu comuna dumneavostră relizăm un proiect european transfrontalier prin care noi vom repara Casa de Cultură și Vetrișoaia dotează căminul cultural”, a spus primarul satului Holercani.

De asemenea, după un an de pauză, primarul Vetrișoaei a ținut să le mulțumească consătenilor lui pentru încrederea acordată. ”Am trecut împreună prin momente grele. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată la alegerile de anul trecut pentru că nu am reușit să ne întâlnim până acum. Mă înclin în fața tuturor și sper ca, împreună că facem comuna nostră și mai frumoasă. Vreau să mulțumesc și colegilor din primărie și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment și vreau să mulțumesc sponsorilor. Sper ca programul pregătit să placă tuturor și vă urez multă sănătate și să petreceți frumos ca, la final, să ne despărțim cu zâmbetul pe buze”, a spus primarul Corneliu Stîngă.

Pe scena din comuna Vetrițoaia au urcat și autorițile județene, reprezentate de cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Vaslui care au adresart câteva cuvinte sutelor de oameni adunați la Ziua Comunei Vetrișoaia. ”Mulțumesc primarului pentru invitație și mă bucur că sunt alături de dvs. Au fost câteva încercări dar, în sfârșit, se reia viața normală a comunității. Vă urez multă sănătate și spor în ceea ce faceți”, au spus cei doi viceprețedinți.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: