VIDEO Mârlăneală și claxoane în centrul Vasluiului! Nuntă de muntenari, cu urlete și oameni ieșiți afară din mașini, noaptea trecută, pe străzile orașului!

Toată lumea știe despre obiceiul de a claxona, ziua, atunci când o pereche se căsătorește și pleacă la nuntă. Mașinile merg în coloană și claxonează, ziua, deși este un obicei care nu convine tuturor. Dar, ce te faci când o hoardă de muntenari sfidează orice regulă de bun simț și urlă și claxonează prin centrul Vasluiului, aproape de ora 0.00? S-a întâmplat duminică noaptea. Aproape de miezul nopții, mai multe mașini cu numere străine au trecut prin centrul orașului în viteză, cu cheflii ieșiți afară din mașini, cu urlete și claxoane date la maxim. Au fost 10-15 mașini care au terorizat tot orașul, în timp ce Poliția parcă intrase în pământ.

Nu este prima dată când nunțile muntenarilor se transformă în bătaie de joc la adresa vasluienilor. Cu câteva zile în urmă, un individ din această comună a furat mireasa și a dus-o, cu claxoane și muzică dată la maxim, la un club din Vaslui. De beat ce era, nu a văzut că a depășit și mașina Poliției, astfel că acum are dosar penal.

Ce ne facem, însă, cu manifestările mârlănești care se petrec la nunțile celor din preajma Vasluiului? Dar, mai ales, își permit acești indivizi să facă astfel de mizerii în țările în care lucrează și stau ca mielușeii? Răspunsul este unul singur: NU! Dar, la Vaslui se comportă de parcă ar fi la stână și lucrurile deviază rău de tot. Urmăriți atitudine de țărănoi veniți din UE, în centrul Vasluiului, la 12 noaptea!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: