Bețiv și periculos! Un zmeu din Hurdugi a încercat să fugă de polițiștii rutieri! Nu avea permis pentru nicio categorie!

În urmă cu două zile, duminică, la ora 16:35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși aflați în serviciu pe drumul județean DJ 244C, în satul Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, au efectuat semnalul regulamentar de oprire față de un autoturism înmatriculat în județul Vaslui.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, încercând să se sustragă activității de control. Bărbatul aflat la volanul autoturismului a oprit după aproximativ 20 de metri și a încercat să fugă către locuința sa, dar a fost prins în scurt timp.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 27 de ani din Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală din municipiul Huși, în vederea recoltării de probe biologice,

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: