Mascații au răscolit TOT județul Vaslui! S-au ridicat arme de vânătoare și mari cantități de cartușe! S-a găsit chiar și un pistol!

0
420

Acțiune în forță, în mai multe locații din județul Vaslui, în cadrul unui mare dosar de braconaj cinegetic, coordonat de ofițerii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din IGPR. La prima oră a dimineții, în jur de 100 de polițiști și jandarmi au acționat simultan la mai multe apartamente și case din Vaslui, Bârlad, Mălușteni, Murgeni și Găgești.

Au fost percheziționate casele unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o rețea de braconieri care acționează ilegal în pădurile județului Vaslui. S-au ridicat zeci de arme de vânătoare, conform unor surse Vasluianul.ro, plus o mare cantitate de cartușe, care se bănuiește că erau folosite la actele de braconaj. Sunt multe persoane duse la audieri, iar conducerea IPJ Vaslui nu poate oferi prea multe detalii, întreaga acțiune fiind coordonată de IGPR.

S-au produs și situații care cu greu pot fi catalogate drept accidente. La prima oră, mascații au ajuns la ușa unui apartament din Bârlad, unde urmau să facă o percheziție. Nu știm dacă au spart sau nu ușa, cert este că proprietarul dormea la amantă și s-a întors acasă la ora 10.00. La percheziții, în mașina acestuia s-a găsit un pistol, deținut ilegal. Sursele Vasluianul.ro vorbesc de implicarea unora dintre persoanele percheziționate într-o rețea de trafic de țigări, rețea în care ar fi implicate și unele persoane din cadrul forțelor de ordine.

Vom reveni cu detalii.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!