Scandalagiu barladean amendat după ce a făcut scandal în zona CFR Bârlad

0
80

Marți 24 august, în jurul orei 23.00, o femeie a apelat la 112 să anunțe că liniștea publică este tulburată la blocul ,,CFR”, de pe strada Victor Ion Popa din municipiul Bârlad. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmerie, care la blocul respectiv a găsit două persoane, din care, una din ele, un bărbat în vârstă de 45 de ani, tulbura liniștea publică prin țipete și strigăte. Persoana în cauză a fost amendată cu 500 de lei și i s-a pus în vedere că va fi sancționat din nou dacă va repeta isprava. Deoarece nu a respectat recomandările primite și a repetat fapta după o jumătate de oră, jandarmii, fiind în zonă, l-au amendat din nou, de data aceasta cu 600 de lei.
Peste două ore, femeia a revenit cu apel la 112, reclamând aceeași problemă. Ajunși din nou la fața locului, jandarmii au identificat cinci persoane, care în miezul nopții consumau băuturi alcoolice și tulburau liniștea publică prin țipete și larmă. De asemenea, aceștia au fost sancționați contravențional pentru faptele lor.
În total au fost aplicate de către jandarmi 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.700 de lei, în urma intervențiilor la cele două solicitări.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!