Crimă între frați, la Idrici! Băutura le-a luat mințile și au ajuns la omor. Victima, un bărbat proaspăt pensionat, a fost testat pozitiv pentru Covid

0
136

Crimă înfiorătoare la Idrici, comuna Roșiești, după ce doi frați s-au luat la bătaie. Nimeni nu știe motivul pentru care s-a ajuns la scandal dar victima, un bărbat de aproximativ 65 de ani, proaspăt ieșit la pensie, și-a găsit sfârșitul în urma loviturilor. După izbucnirea scandalului, martorii au chemat ambulanța pentru bărbatul căzut la pământ. Medicii l-au transportat la Iași dar, cu toate eforturile depuse, acesta nu a mai putut fi salvat. Diagnosticul pus a fost traumatism toracic. De asemenea, victima a fost testată pentru Covid și rezultatul a ieșit pozitiv.

La fața locului au sosit și echipajele de poliție care au demarat ancheta pentru a stabili, cu exactitate, motivele care au dus la declanșarea scandalului. Deocamdată acheta este în curs. Principalul vinovat  dă, acum, declarații, în fața oamenilor legii. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă o lungă perioadă de timp în spatele gratiilor.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!