Încă un președinte PNL local ajunge director de școală, la Miclești! Acum, nu mai sunteți jenat, domnule ministru Câmpeanu?

0
292

În PNL, se poartă ipocrizia. Deși ministrul Educației a spus că numirea unor directori de școli este ilegală, dacă sunt și președinți de organizații locale, se pare că regula funcționează pentru restul partidelor, numai pentru PNL, nu. Este de notorietate modul în care Georgică Vulpe, individul controlat de Nelu Tătaru și pus președinte PNL la Bârlad, a ajuns director de liceu în Bârlad.

Sorin Cîmpeanu a vorbit miercuri seara la Digi24 despre politizarea ministerului Educației, în contextul numirii în funcția de director interimar al unui liceu din Bârlad a președintelui PNL din oraș, deși acest lucru era ilegal. „E un exemplu că e nevoie de concurs pentru directori care să privilegieze competența și atât. Nu mă simt confortabil”, a spus Cîmpeanu.

Ca să-l facem să se simtă și mai incofortabil, să-i transmitem ministrului Câmpeanu – care este doar o rotiță în mâna liderilor PNL și nu poate face nimic – că în comuna Miclești a fost numit director de școală, în aceste zile, un alt președinte de organizație liberală. Președinte al organizației PNL Miclești, fost candidat PNL la primărie, Neculai Pânzaru a fost numit director la Școala Miclești, în timp ce Inspectoratul Școlar Județean pare că nu vrea să mai respecte nicio lege. Culmea, deși nu are nicio realizare, acest profesor de la Miclești înlocuiește un director competent, dar care nu a fost membru de partid. Vă mai este jenă, domnule ministru? Noi credem că nu!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!