Polițiștii vasluieni răsuflă ușurați! Individul căutat a fost localizat în Ialomița

sursa foto: BZI.RO

Adolescentul de 17 ani care a provocat un accident de circulație în Iași, la volanul unei mașini furate a fost descoperit de oamenii legii. Individul evadase dintr-o secție de Poliție din Urziceni dar a fost descoperit într-un sat din județul Ialomița. Localnicii au cerut ajutorul poliției după ce evadatul ar fi încercat să intre în casă peste o femeie. La fața locului au venit mai multe echipaje de polițiști și jandarmi care încearcă să îl identifice pe bărbat.

Fugit din Iași și prins la Urziceni, în timpul audierilor, tânărul le-a spus polițiștilor că are nevoie la toaletă. Un agent l-a însoțit pe acesta până la ușa grupului sanitar. Odată intrat acolo, a deschis fereastra, a sărit și a fugit. A fost apoi observat de mai mulți localnici din Gârbovi, Ialomița, localitate situată la 10 kilometri de Urziceni.

Tânărul a fost surprins chiar de camerele de supraveghere montate în localitate. Mai multe decât atât, acesta a încercat sa intre într-o locuință, peste o femeie singură. Localnicii au încercat să îl prindă dar individul a reușit, din nou, să fugă. Pe drum a lovit un tânăr, care a încercat să îl prindă. 

Poliția susține că se fac tot mai multe verificări după ce nenumărate apeluri au fost primite de la cetățeni care susțin că l-au văzut. Însă cei de la IPJ Ialomița confirmă faptul că încă nu au reușit să îl prindă și nici măcar să îl localizeze. 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: