Vasluiul – fruntaș la admiterea de la Academia de Poliție “A.I.Cuza” București! Un elev de la LMK Vaslui, primul pe județ la admitere!

După o perioadă lungă de probe eliminatorii și scrise, candidații înscriși au obținut rezultate remarcabile. Cu excepția câtorva candidați, majoritatea aspiranților la funcțiile de ofițer de poliție- specializările Drept / Ordine și siguranță publică au reușit să-și îndeplinească visul de a face o carieră în MAI.

Și avem, iată, și o veste foarte bună: primul candidat admis din județ și al unsprezecelea pe țară este un absolvent al LMK Vaslui, un adolescent care s-a pregătit temeinic alături de profesori implicați. Fiul unui cadru didactic și al unui angajat al IPJ Vaslui, viitorul ofițer de poliție este de o modestie și o inteligență aparte. Dupa cum ne-a declarat, ”seriozitatea, perseverența, munca, dorința de a deveni ofițer și susținerea familiei au condus spre reușita de care mă bucur acum”.

Deși mai au de susținut examenul medical, toți candidații admiși la testul psihologic, proba sportivă și proba scrisă sunt mândri de ceea ce au reușit! Îi felicităm, suntem mândri că ne reprezintă județul la nivel național și cu siguranță MAI va avea resursa umană specializată, de care are atâta nevoie!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: