Doi bețivi au rămas fără permis din cauza alcoolului! Au fost prinși la volan cu alcoolemii de peste 1,4 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
66

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Bârlad, au oprit, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 54 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală din municipiul Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice.

A doua zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, fără victime, pe strada Fagului, din municipiul Vaslui Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un bărbat de 29 de ani, din județul Bacău, a părăsit partea carosabilă și este căzut în rigolă. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală din municipiul Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!