Nemții de la EOn, nesimțire cu blazon!

În plin scandal al creșterii nejustificate a curentului electric, EOn Vaslui scrie un tratat de nesimțire incontestabilă. Vasluienii care s-au prezentat astăzi  la sediul acestei unități pentru a cere justificări cu privire la facturi, pentru a-și rezilia contractele sau pur si simplu pentru a se informa cu privire la diverse probleme ce țin de compania furnizoare de curent electric au fost ținuți afară, în soare, ore în șir.

Încă de la primele ore ale dimineții, la poarta companiei din Strada „Toma Caragiu” erau câteva zeci de persoane, iar la orele prânzului numărul acestora nu a scăzut prea mult. În tot acest timp, oamenii au fost ținuți afară, în picioare, fără ca reprezentanții EOn să le ofere măcar un pahar cu apă.

Așa cum se poate observa în fotografia de mai sus, majoritatea celor care așteaptă un răspuns la probleme lor sunt oameni în vârstă. Cel mai probabil, mulți dintre ei suferă de afecțiuni specifice vârstei, incompatibile cu statul în picioare, ore în șir. Pentru zecile de milioane de lei vechi pe care le încasează anual de la fiecare dintre noi, nesimțiții de la EOn ar putea măcar să monteze niște scaune pentru „lucrul cu publicul” (nu spunem să amenajeze o sală de așteptare, poate chiar cu triaj) și să ofere oamenilor un pahar cu apă!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: