Probă de lucru suicidară la EOn sau radiografia unui suflet sfâșiat de… pierderea alocației? (PAMFLET)

0
111

Și-o mai amintesc cititorii noștri nostalgici pe aia cu „Tatăl meu zidește case / Cocoțat pe schele”? Probabil că tot în spiritul acestor versuri cetățeanul din imagine s-a cățărat pe un stâlp de curent aparținând EOn Moldova, încercând să-și arate capacitățile lucrative.

Cârcotesc cei care spun că, de fapt, omul, într-un acces de delirium tremens (băutură îngurgitată în exces, pentru iubitorii de ceai si bere radler) s-a urcat pe stâlp în ideea unui act sucidar demonstrativ ca urmare a faptului că statul i-a luat copii. Prostii! Omul a văzut cozile zilnice de la sediul EOn și, convins că oamenii stau la rând la angajare, s-a gândit să susțină direct proba practică.

Până la urmă, cât de greu e să legi două fire să-ti dai curent la Netflix, mai ales când te asistă SMURD-ul, Poliția și mai și-atâția gură-cască drept galerie?

Un alt scenariu este cel legat de preluarea copiilor de către lucrătorii sociali. Bineînțeles, statul i-a luat în grija sa din gelozie față de cât de bine erau îngrijiți în familia naturală. Sufocat de pierderea lor, omul s-a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod tulburător de dramatic, lăsând mii de volți să-i treacă prin inimă! Ah!, ce sacrificiu! Poate așa va vedea și hainul stat cum arată o un suflet sfâșiat de pierderea alocației, principala sursă de vin tras pe lângă teasc la pahar și țigări fără filtru!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!