Deputatul Solomon îl face praf pe Iohannis: ”Încă unul ca tine și vom bate toți pas de defilare”!

Președintele Klaus Iohannis a avut o declarație de presă controversată la adresa Parlamentului României, miercuri seara, declarație care a atras multe critici din partea Opoziției. Printre cei care au ieșit public și l-au acuzat pe președinte că uită unele chestiuni importante pentru milioane de români se numără și deputatul de Vaslui, Adrian Solomon. Parlamentarul PSD susține că Iohannis este cel care nu și-a ținut promisiunile față de români.

”Miercuri, pe 1 septembrie, Iohannis a ieșit din hibernare și a grăit: “Parlamentul este liantul între societate și legi”… Și eu care credeam că face legi pentru societate. A mai zis că parlamentarii să facă ce au promis, să-și respecte promisiunile din campanie, că Parlamentul are o cota mică de încredere etc.

Dacă e să fim corecți, cam așa e! Astăzi e 1 septembrie 2021, iar punctul de pensie trebuia să crească la 1875 lei. O pensie care azi este 1000 lei, ar fi putut fi de azi 1600 lei.

Oare ar fi fost bine în contextul creșterii facturilor? Eu zic că da! Asta nu e promisiune, e legea 127/2019 promulgată de Iohannis înainte să fie reales și prorogată prin OUG 8/2021 de către politicienii PNL-USR/Plus după ce au fost aleși.

O altă lege votată în Parlament prevede creșterea alocației pentru copii la 300 lei, azi e doar 204 lei. Iohannis a promulgat legea , PNL-USR au prorogat-o.

O altă lege, votată în Parlament, prevedea creșterea ISR la 780 lei anul acesta. Iohannis a retrimis-o în Parlament! Un fleac, toate alocațiile suplimentare și ajutoarele ,inclusiv de căldură , au înghețat.Acestea sunt legi legate de agenda cetățeanului,stimate și iubite! Dacă noi lucrăm, votăm și o mână de șmecheri aflați la guvernare își bat joc de legi și de români, cine e de vină?PS:

Încă unul ca tine și Parlamentul se va numi Reprezentanța națională, vom purta uniforme și vom bate pas de defilare”, a anunțat deputatul Adrian Solomon

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: