Dumitru Buzatu știe când e cel mai bun moment pentru depunerea moțiunii de cenzură! ”Să vedem dacă oamenii sunt mulțumiți sau nemulțumiți”, spune liderul PSD Vaslui

Va cădea actualul Guvern Cîțu, în urma unei moțiuni de cenzură depuse de PSD? Când ar fi cel mai bun moment: înainte sau după alegerile din PNL? Ce va decide USR, care a anunțat că membrii săi au hotărât că merg pe varianta demisiei în grup a miniştrilor şi a susţinerii unei moţiuni de cenzură, în cazul în care premierul Florin Cîţu nu le va respecta cerinţele? Sunt câteva dintre întrebările unei toamne de foc din punct de vedere politic.

De la Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele organizației județene, le cere colegilor din conducerea PSD să aleagă finalul de an pentru depunerea moțiunii, mai ales că urmează o toamnă cu multe nemulțumiri din partea românilor, privind creșterile de prețuri din toate domeniile. Invitat la Vaslui TV, liderul PSD a făcut o analiză exactă a ceea ce se petrece acum în România.

”Orice moment este bun pentru a depune moțiunea de cenzură, însă trebuie calculat un moment de impact maxim. Eu cred că cei din arcul guvernamental s-ar bucura ca această moțiune să fie depusă la începutul sesiunii. Într-un mod relativ ușor, ar mobiliza o majoritate care să respingă moțiunea și ar avea liniște până la 1 februarie 2022, ceea ce le-ar conveni foarte mult. De aceea, eu cred că trebuie să avansăm către finalul acestui an, către sfârșitul anului, pentru a vedea care sunt consecințele acestui exercițiu bugetar.

După mine, am spus-o și către responsabilii din conducerea partidului, moțiunea trebuie să fie depusă într-un moment de maximă încordare, într-un moment în care vor veni noile facturi… În general, în momentul în care toate măsurile luate acum de actuala guvernare vor afecta masiv populația, pentru că aici se va ajunge. Toate măsurile de acum se vor reflecta în mulțumirea sau nemulțumirea oamenilor. Dacă oamenii vor fi mulțumiți, va trebui să reflecteze foarte mult și Partidul Social Democrat dacă depune sau nu moțiunea. Eu mi-am spus părerea în partid, sper să fiu ascultat. Depinde de ce se va hotărâ în partid”, a spus Dumitru Buzatu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: