Întâlnire emoționantă a primarului Ioan Onel, pe litoralul românesc! A fost servit, la masă, de un fost elev

0
291

Pentru primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, concediul pe litoralul românesc s-a dovedit unul plin de surprise plăcute. Într-una din seri, în timp ce se afla la o terasă, primarul a fost servit la masă de către un consătean, fost elev al său și al soției. Bucuros, edilul a postat câteva rânduri și pe rețelele de socializare:

”Aflându-mă într-un scurt concediu la malul Mării Negre, pe partea litoralului românesc, și luând cina la o oarecare terasă, am avut deosebita plăcere să întâlnesc un tânăr ospătar, foarte atent, prompt și organizat, care își făcea foarte bine treaba servind clienții la mese. Comanda noastră a fost preluată de un coleg de-ai săi, însă trebuie să vă mărturisesc că am fost foarte bucuros când am văzut cine era defapt.

Lungu Ciprian este numele lui, un tânăr din satul Grăjdeni, care ne-a fost elev, mie și soției, și care a ales o meserie, lucrând cinstit. M-am bucurat când l-am văzut că își face treaba cu responsabilitate, un copil modest, liniștit, care provine dintr-o familie cu o situație materială nu chiar bună, dar care încearcă să își ajute familia așa cum poate și totodată să strângă un bănuț și pentru el.

Meseria pe care și-a ales-o, reprezintă cartea de vizită a restaurantelor în care va lucra, așa că atitudinea și comportamentul lui aduc un plus și sunt de apreciat. Bravo Ciprian! Sunt convins că există mai mulți tineri de vârsta lui din comuna noastră care lucrează și își fac treaba foarte bine, iar pe această cale îi felicit și le urez succes, indiferent de serviciul pe care îl au, pentru că munca nu este o rușine”, a spus primarul Ioan Onel.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.