Un găinar din Vutcani fura de stingea din curțile oamenilor! Are 64 de ani și s-a ascuns, noaptea, în curtea unui localnic!

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au reținut un bărbat din Vutcani, de 64 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat (sub forma tentativei).

          În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 31 august 2021, bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie din satul Vutcani și, prin efracție, ar fi pătruns în locuință, pentru a sustrage bunuri de valoare. Alertați de către un martor cu privire la o posibilă spargere, polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, într-o gospodărie învecinată cu cea a persoanei vătămate. Aceasta ar fi încercat să își asigure scăparea, prin fugă, însă a fost interceptată și imobilizată.

În cursul zilei de 31 august 2021, în urma probatoriului administrat, poliţiştii din Banca l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: