Un om al societății civile din județul Vaslui cere demisia prefectului USR! ”Pleacă naibii odată din funcția de prefect”, cere Jenică Rusu

Foto: Facebook Jenică Rusu

În timp ce, la București, USR dă semne clare că va ieși de la guvernare și că va vota o moțiune de cenzură, oamenii dinn teritoriu ai USR-PLUS stau bine-mersi pe locurile călduțe date de guvernarea actuală. Este cazul prefectului userist Marcel Lăudatu, care nu a avut nicio reacție oficială pe marginea crizei din Guvern, provocată de remanierea unui ministru USR.

O reacție extrem de dură are, însă, Jenică Rusu, activist cunoscut în județ, managerul postului TV Dumești. Acesta îi cere prefectului, pe un ton imperativ, să plece din Prefectură.

”Marcel Lăudatu, tu când pleci de la Prefectura Vaslui?! Nu te-au sunat acoliții tăi, Barna și Cioloș, să nu mai vii la muncă după modelul miniștrilor USR PLUS șantajiști de la Guvern?! Marcel Lăudatu, în afară de a privi pe geam când jandarmii amendau adolescenții prin Piața Civică Vaslui, când protestau că doreau la școală, a te plimba cu mâinile în buzunare pe banii instituției pe la câteva evenimente, petrecerea bahică de la investirea ta și a te fotografia fără mască prin biroul tău nu prea ai făcut. Pleacă naibii odată din funcția de prefect!- Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică!”, este mesajul activistului vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: