Cum a reușit firma fostului colonel IPJ Vaslui, Vasile Mihoci, să prindă un contract cu o firmă importantă din Iași

Implicat în tot felul de afaceri din domeniul construcțiilor, fostul colonel din IPJ Vaslui, Vasile Mihoci, câștigă licitații publice importante în țară, prin firma sa de pază, Romold. Conform BZI.ro, firma de salubritate a Iașului, Salubris, va încheia un nou contract pentru furnizarea serviciilor de pază, câștigătoare fiind o firmă din Vaslui.

Comisia de evaluare de la Salubris a ales cea mai bună ofertă din cele 4 depuse, cea a firmei de pază Romold Security SRL din Vaslui. Valoarea acesteia este de 205.433 de lei fără TVA. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 6 luni.

„Numărul de ore lunare se va stabili pe bază de pontaj. Paza și apărarea obiectivelor se execută cu agenții de pază din cadrul firmei specializate de pază și intervenție, dotați corespunzător. Atunci când situația operativă din zona de dispunere a posturilor impune măsuri suplimentare de pază sau în cazul alertării instituției, la solicitarea instituției, în sprijinul agentului de pază intervine o patrulă. Patrula va fi formată din minimum 2 agenți de pază dotați cu mijloace de protecție individuală asigurate de firma specializată de pază și protecție”, se arată în caietul de sarcini.

În 2020, mai scrie BZI.ro, Salubris SA a încheiat contract pentru serviciile de pază cu asocierea de firme Romold Security SRL – Romold SRL din Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: