(FOTO) Petrecere, ”la dublu” la Sărbătoarea Comunei Gârceni

0
237

După un an pauză, dictat de pandemia de coronavirus, dumunică, la Gârceni, a avut loc cea de-a XIIa-a ediție a ” Sărbătorii Comunei Gârceni”. Ca de fiecare dată, pe lângă spectacolul folcloric oferit de artiști locali dar și artiști de renume, în cadrul manifestărilor a fost premiată și excelența în învățământ. Anul acesta, pentru primarul Sorin Scutelnicu supriza a fost una de proporții în momentul în care a oferit premii pentru 34 de copii de gimnaziu și 17 de liceu, toți cu medii de peste 9.00. De asemenea, edilul a ținut să mulțumească gârcenenilor pentru încrederea acordată la alegerile din toamna anului trecut.

”Bine a-ți venit la o nouă ediție a Sărbătorii comunei Gârceni. Anul trecut nu am reușit să petrecem împreună astfel că anul acesta avem o sărbătoare specială și vom petrece la dublu. Înainte de toatre vreau să vă mulțumesc și pentru faptul că, în septembrie 2020, mi-ați acordat încă un vot de încredere. Eu și echipa mea vom face tot ceea ce ține de noi să nu vă dezamăgim. Vreau să vă mai spun că spectacolul de anul acesta, pe lângă banii de la Consiliului Local, am avut parte de sprijin și din partea sponsorilor. Anul acesta, alături de noi au fost cei de la Viacons Rutier și Plantagro. Și tot alături de noi este și viceptreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan și deputații Adrian Solomon, Eduard Popica și Irinel Stativă”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.

De asemenea, printre invitați s-au numărat oficialii Consiliului Județean Vaslui și deputați PSD. Oficialii au promis că, în cel mai scurt timp, drumul spre Slobozia va fi asfaltat. Pe scenă a urcat și unul dintre oficialii care se poate lăuda cu amintiri de neuitat legste de comuna Gârceni și care, ajuns în Parlament, a promis că va fi alături de oameni cu tot ce îi va sta în putere. ”Stimați vă mulțumesc pentru invitație și vă salut pe fiecare în parte. Vin, cu drag, în comuna Gârceni, de fiecare dată pentru că mă leagă amintiri de neuitat”, a mai spus deputatul Eduard Popica.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!