Doi vasluieni morți în urma infectării cu virusul Delta, în județul Vaslui, în doar 24 de ore! Statistică alarmantă pentru autorități!

Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui pentru ziua de 7 septembrie 2021, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, arată un fapt extrem de grav. Față de situația din ziua precedentă, două persoane care erau infectate cu noua variantă Delta au decedat, astfel că bilanțul morților, la nivel de județ, de la declanșarea epidemiei de coronavirus ajunge la 513.

Nici în spitale, situația nu este mai bună. Față de ziua de 6 septembrie, când 31 de persoane bolnave cu covid 19 erau în spitalele din județ, astăzi s-a ajuns la 54 de persoane internate. Practic, în 24 de ore, noua variantă a virusului Covid, Delta, a dublat în spitalele din județ numărul de bolnavi.

Prefectura Vaslui a anunțat datele oficiale ale epidemiei de coronavirus, pentru județul Vaslui. Astfel, sunt 16.395 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (cu locul de infectare în județul Vaslui), din care 6.717 de internări:

  • 54 de persoane internate în spital în momentul de față: 49 pe secții (asimptomatici 0, forme ușoare 3, forme medii 26, forme severe 15) și 5 în ATI (intubați 0, pe masca CPAP 2);
  • 513 de persoane decedate;
  • 15.685 de persoane vindecate;
  • 143 de persoane pozitive la domiciliu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: