Biciclist din Zorleni, lovit de un șofer din Vaslui, mort de beat! Șoferul laș a fugit de la locul accidentului!

0
42

Marți, 7 septembrie a.c., ora 14:55, un polițist al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Simila, comuna Zorleni, a observat un biciclist căzut pe marginea drumului european DE 581.

Polițistul a oprit pentru a-i acorda primul ajutor și procedând la efectuarea de verificări a stabilit că biciclistul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, a fost acroșat de un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care după ce l-a acroșat și-a continuat deplasarea spre municipiul Vaslui.

În baza puținelor detalii oferite de victimă, polițistul a reușit depistarea și imobilizarea autoturismului pe DE 581, în localitatea Sălcioara, comuna Banca. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând astfel o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Biciclistul nu a suferit vătămări corporale în urma producerii evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!