Deputatul Eduard Popica, veste bună pentru mii de vasluieni! ”Am reușit să dublăm subvenția la lemne, la 320 de lei. Vor beneficia foarte multe familii”, spune parlamentarul

1
192

Veste buna pentru vasluieni, anunță deputatul PSD Eduard Andrei Popica. Ca urmare a eforturilor făcute de parlamentarii vasluieni, în speță deputații Stativă, Popica și Solomon, s-a reușit dublarea subvențiilor la lemne, o măsură de care vor beneficia mii de familii nevoiașe din județ.

”Stimați vasluieni,
Marți, în plenul Camerei Deputaților, PSD a introdus in procedura de urgentă LEGEA CONSUMATORULUI VULNERABIL. Ca deputat al Partidul Social Democrat, împreună cu ai mei colegi, deputatul Adrian Solomon si deputatul Irinel Stativă, am susținut și adoptat doua amendamente extrem de importante pentru cetățenii vulnerabili din județul Vaslui, mai ales ca aceasta lege vine in aceste momente extrem de grele, acum când prețurile la energie electrică și gaze naturale efectiv au explodat.


Astfel, începând cu 1 Noiembrie, familiile cu venituri mici vor primi subvenție din partea statului pentru energie electrică, gaze naturale și combustibili solizi (lemne) și petrolieri, iar prin amendamentele PSD , subvenția pentru lemne a fost dublata de la 160 lei/luna la 320 lei/luna.

Partidul Social Democrat este și va rămâne singurul partid politic alături de oamenii obișnuiți și nevoile lor”, este anunțul făcut de parlamentarul PSD.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!