Parlamentarii PSD sunt revoltați de creșterile aberante ale prețurilor la utilități și cheamă ministrul Energiei la audieri! ”Dictatura PNL-USR va fi înlăturată”, susține deputatul Eduard Popica

0
75

Guvernul Câțu îngroapă România, susține deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica, într-o postare de pe Facebook, făcută în urmă cu puțin timp. Popica susține că, față de iarna trecută, o factură la gaze va avea o valoare aproape dublă, iar aceste creșteri necontrolate de prețuri de pe piața energiei și gazelor trebuie stopate, printr-o acțiune a Guvernului, a miniștrilor de resort.

”Dragi prieteni,

Tin să vă aduc la cunoștință situația dezastruoasă in care ne aflăm acum, noi, toti românii. Zilele trecute, am primit o serie de petiții prin care oamenii, disperați, îmi arătau o inștiintare primită de la distribuitorul de gaze naturale, potrivit căreia din luna octombrie prețul la gaze va creste de la 0.13 RON/ KWh la 0,26 RON/ kWh și, mai mult decât atât, de la 1 ianuarie 2022 va ajunge aproape 0.29 RON/ kWh.

Asta înseamnă ca dacă o familie plătea la gaze, iarna, pe un apartament cu 2 camere undeva la 300 RON / luna, începând din luna Octombrie va plăti dublu, adică 600 RON/luna, iar de la 1 Ianuarie in jur de 650 RON/ luna.

Stimați Vasluieni, coaliția de guvernare, ne-a adus intr-o situație nemaîntâlnită din 1990 până in prezent. Suntem la limita sărăciei, iar Guvernul României ne îngroapă pe zi ce trece, tot mai adânc, de aceea, PSD a reușit ieri in BPR sa înființeze o COMISIE DE ANCHETA, care sa verifice și sa ancheteze creșterea aceasta , fără limita, a prețurilor.

Vom chema la audieri pe ministrul Energiei, Consiliul Concurenţei, ANRE şi Protecția Consumatorului. Românii trebuie să afle de ce au ajuns să plătească un preţ la energie mai mare decât Germania, Franţa sau Polonia.

Liberalizarea prețurilor făcută de guvernarea PNL-USR a dus la dublarea prețurile la energie si a aruncat românii intr-o criză fără precedent, criză ce va avea efecte negative majore în fiecare familie.

As vrea sa închei prin a asigura toți vasluienii, in pofida ideii pe care au încercat unii sa o răspândească in spațiul public, ca PSD nu susține sub nicio forma Guvernul Câțu, pentru ca masurile acestei guvernari sunt împotriva bunăstării romanilor. Vom folosi toate pârghiile parlamentare pentru ca dictatura PNL-USR sa fie înlăturată”, a spus parlamentarul vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!