Câtă bucurie pe acești elevi! 100 de copii din Albești au primit ghiozdane, pline cu rechizite, de la managerul companiei Radical Grup!

Cu zeci de ani în urmă, copil fiind, tânărul elev Ionel Sandu se pregătea să meargă la școala din satul natal, Corni Albești. Începutul de an școlar venea cu ghiozdan nou, rechizite frumoase, stilou și creioane, fiind un moment mult-așteptat de toți copiii din Corni. Erau momente magice, pentru că Ionel se întâlnea cu copiii din sat, iar orele de învățătură se împleteau cu jocurile copilăriei, departe de grijile de zi cu zi ale adulțior.

Acum, când mai sunt trei zile și școlile din comuna Albești își deschid porțile, Ionel Sandu, manager al celei mai importante firme de distribuție a materialelor de construcții din județul Vaslui, compania Radical Grup, nu a uitat de comuna sa natală și a decis să facă elevilor din localitate un cadou inedit.

”Știu că sunt familii cu probleme financiare sau sociale în comuna Albești, pentru care un ghiozdan nou este un vis greu de îndeplinit. Tocmai de aceea, la inițiativa preoților parohi din comună, am decis ca, pentru 100 de copii, să procur ghiozdane noi, pe care le-am umplut cu rechizite.

Este un cadou de suflet, pe care îl fac oamenilor din comuna mea natală, locul din care am plecat în viață, care m-a format și m-a ajutat să ajung ceea ce sunt acum. Le doresc copiilor succes la învățătură, să aibă rezultate bune la concursuri și olimpiade, pentru a ajunge oameni învățați și respectați în comunitățile în care vor ajunge, peste ani de zile”, a spus dl. Ionel Sandu, vizibil emoționat de bucuria copiilor din Albești.

”Mulțumim din suflet domnule Ionel Sandu, sunteți o binecuvântare pentru comună!”, este mesajul preotului Daniel Dănăilă, parohul din Crasna, un preot tânăr, care a pregătit o mulțime de surprize copiilor, în vacanța de vară, alături de managerul companiei Radical Grup.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: