Safir - ceva bun pentru gratar

Vasluian prins la volan beat și cu permisul anulat. A primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vaslui,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în data de 8 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Petre Brânzei din municipiul Vaslui, au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul depistat conducând autoturismul are dreptul de a conduce vehicule anulat. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.  

În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, apoi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive. În aceeași zi, magistrații de drepturi și libertăți au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: