Pedeapsă grea pentru fiul grefierei de la Bârlad care-și amenința rivalii cu pistolul! Judecătorii i-au dat 14 ani de închisoare

0
194

În urmă cu doi ani, în noiembrie, Eduard Ștefan Ciocoiu, de 30 de ani, fiul unei grefiere de la Judecătoria Bârlad, a primit de la judecătorii Tribunalului Vaslui, mandat  de arestare  pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Zilele trecute, Ciocoiu și-a primit pedeapsa finală. În cazul său, judecătorii s-au arătat nemiloși și au decis să-l condamne la 14 ani de pușcărie pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Ciocoiu a ajuns în atenția polițiștilor după ce, pe 29  noiembrie, în intersecția din zona Confecții Bârlad, un bărbat  în vârstă de 27 de ani,  Eduard Filip Modoranu,  a sunat  la 112 și a sesizat  că mașina în care se afla a fost atacată și din alt autoturism s-au tras trei focuri de armă asupra lui. La fața locului, polițiștii au găsit mașina cu urme clare de gloanțe, au găsit și un cartuș provenind de la un glonț letal de 9 mm, însă mașina din care s-a tras nu se afla la fața locului.  În urma audierilor, Eduard Filip l-a indicat drept atacator pe Eduard Ștefan Ciocoiu.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!