Contrabandă cu sute de țigări la frontiera de Est a României. Bârbat prins cu peste 600 de țigarete

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră efectuează cercetări în privinţa unui gălăţean care a fost depistat conducând un ansamlu de vehicule deşi nu deţinea un permis de conducere corespunzător. Totodată, în urma controlului efectuat asupra autovehicului poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 600 de ţigarete.
 
Zilele trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Vlădeşti, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă tip platformă, condus de un  gălăţean, în vârstă de 48 de ani. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul auto în cauză. Totodată, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 600 de ţigarete.
 
Cu privire la cele descoperite, bărbatul a declarat că a achiziţionat ţigaretele de la diferite persoane, pentru soţie în vederea consumului, cât despre permis a considerat că atât timp cât remorca este goală nu are nevoie permis corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehiculule. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv şi contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: