Safir - ceva bun pentru gratar

(VIDEO) Scandal cât casa în poarta abatorului Vanbet! Doi activiști și o patrulă de poliție, bătuți cu pietre de câțiva rromi

Scandal incredibil la poarta abatorului Vanbet situat pe DE85. Doi activiști care voiau să dea în vileag practicile unor presupuși vânzători de păsări vii prin satele vasluiene au fost la un pas să fie linșați de către aceștia. La fața locului a fost solicitată și prezența unui echipaj de poliție dar și forțele de ordine au ieșit șifonate din confruntare. Rromii rcelacitranți au aruncat cu pietre și au adresat injurii. Una dintre pietre a boțit portiera mașinii în care se aflau cei doi activiști dar a lovit și autospeciala de poliție, producându-i avarii.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție dar și cu aceștia de față, rromii nu s-au potolit și au continuat să arunce cu pietre. În cauză a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere și se încearcă identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. Se pare că supărarea celor doi activiști ar fi pornit ca urmare a faptului că rromii achiziționau ilegal păsările vii pe care apoi le vindeau.

Sursa: Facebook

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: