Safir - ceva bun pentru gratar

A început strângerea câinilor fără stăpân din Negrești! Primarul Cristi Rusu se ține de cuvânt! Numai că negreștenii s-au împărțit în două tabere: pro și contra…

Orașul Negrești a devenit recunoscut în tot județul pentru numărul mare de câini fără stăpân ce se plimbă pe străzile orașului. Zilele acestea, primarul Cristinel Rusu a pornit o acțiune de strângere a patrupezilor și mutarea lor în centre specializate de îngrijire.

Acțiunea este dusă la bun sfârșit de o firmă specializată în prinderea și gestionarea câinilor vagabonzi, conform legilor în vigoare. Astfel, conducerea Primăriei Orașului Negrești și-a ținut promisiunea și încet-încet, să sperăm că intr-un cadru legislativ conform, această problemă ce a fost și este de actualitate să fie rezolvată. Numai că, angajații acestei firme care-și făceau treaba au întâmpinat numeroase piedici, apostrofări și chiar înjurii. Acum populația orașului se împarte în tabere, unii pro și alții contra strângerii și cazării câinilor fără stăpân în afara orașului Negrești.

”Am avut ocazia să văd „la lucru” o firmă specializată în prinderea și gestionarea câinilor vagabonzi și conform legilor în vigoare ducerea acestora la adăposturi special amenajate.

Astfel, conducerea Primăriei Orașului Negrești și-a ținut promisiunea și, încet-încet, să sperăm că într-un cadru legislativ conform, această majoră problemă ce a fost și este de actualitate să fie rezolvată. Numai CĂ, știți bine că există și „CEVA” ca să nu fie totu’ cum trebuie: angajații acestei firme care-și făceau treaba exact și „la obiect” au întâmpinat numeroase piedici, apostrofări și chiar injurii, de ce…se întreabă cei mai mulți cetățeni ai orașului, păi TOCMAI…DE CE?

Iată DE CE… Acum populația orașului se împarte în „tabere”, unii pro și unii contra strângerii și cazării câinilor fără stăpân în afara orașului Negrești!

În această situație extrem de delicată Primăria Negrești a delegat chiar și Poliția Comunitară alături de acești oameni care-și fac pur și simplu treaba la care au fost angajați însă parte a locuitorilor nu înțeleg acest lucru și mă repet, se ajung la altercații și apostrofări care pe drept cuvânt nu-și au locul!

ORICE CÂINE CARE ESTE PE STRADĂ,ÎN LOCURI PUBLICE,FĂRĂ BOTNIȚĂ ,LESĂ și CROTAL ESTE CONSIDERAT VAGABOND și DREPT CONSECINȚĂ URMEAZĂ A FI LUAT DE FIRMA CU CARE PRIMĂRIA NEGREȘTI A FĂCUT CONTRACT și DUS LA ADĂPOSTURI SPECIAL AMENAJATE ÎN AFARA LOCALITĂȚII NEGREȘTI!”, este mesajul dlui Alecsandru Curelea către concetățenii săi din Negrești.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: