Limuzină de lux incendiată lângă un bloc din Vaslui, noaptea trecută! Bolidul a ars în întregime! Defecțiune tehnică sau mână criminală?

0
54

În cursul nopții, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat lângă blocul 375 de pe strada Decebal din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un autoturism de lux și se extinsese la termoizolația imobilului din apropiere.

Pompierii militari au acționat rapid, după cel mult zece minute incendiul fiind lichidat. Autoturismul, care valorează în jur de 40.000 de euro, a fost distrus în proporție de aproximativ 70%. De asemenea, în urma incendiului, o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați din fațada și termoizolația blocului a fost degradată. Este cel puțin ciudat modul în care acest bolid de lux a putut să ia foc, fiind, probabil, prima dată când o astfek de mașină de lux arde din senin, în Vaslui. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu deschis.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!