Astăzi, este ziua Mădălinei Tudorache, fata cu inimă de aur, plecată de acasă pentru a cuceri Universul! La Mulți Ani, Mădălina!

0
186

Este o fată frumoasă, inteligentă, modestă. A plecat la Londra, în urmă cu cinci ani, pentru a cuceri lumea, chiar și Universul. Mădălina Tudorache, câci despre ea vorbim, șefa de promoție a liceelor din Vaslui, în 2016, cea care a terminat LMK cu 10 pe linie, absolventă a Imperial College London, profilul astrofizică, doctorand la Oxford și asistent universitar la această universitate prestigioasă, împlinește astăzi o frumoasă vârstă, cea a viselor care se împlinesc.

La o zi atât de specială pentru vasluianca noastră, prietenii și cei apropiați i-au scris câteva rânduri Mădălinei, mesaj care va ajunge la Londra, acolo unde este acum fata cu inimă de aur:

”PENTRU TINE, Mădălina Nicoleta TUDORACHE, SUFLETUL NOSTRU DRAG,

Pentru fiecare părinte, un copil este un dar neprețuit, iar aniversarea este mereu moment de bucurie și iubire.
Crescând sub ochii lor, a părinților, Mădălina Tudorache a devenit o tânără frumoasă, matură, răbdătoare, amabilă, gata să demonstreze că poate sa obțină orice își dorește, prin muncă și efort.

Deși nu vom petrece aceste clipe din această zi minunată de 16 septembrie 2021 alături de iubita și draga noastră Mădălina, gândul bun și iubirea noastră să-i fie alături, însoțite de multă sănătate, fericire, astăzi și întotdeauna.

Să ți se împlinească toate dorințele de-a lungul călătoriei care te așteaptă în viață!
Îți dorim din toată inima să fii înconjurată de bucuria de care te poți bucura, de toate zâmbetele si împlinirile personale, profesionale, de toate binecuvântările pe care viața ti le poate dărui.

La mulți ani, Mădălina!”

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here