VIDEO Ce legătură este între Elon Musk, turiștii spațiali și vânzările online? Videoclip marca Radical Grup, produs în Republica Moldova!

0
83

Compania Radical Grup, cel mai important distribuitor de materiale de construcții din județul Vaslui, dă lovitura în această toamnă și lansează un videoclip care a devenit deja viral, fiind distribuit deja de mii de persoane. Videoclipul, produs în Republica Moldova, cu actori de la Chișinău, are o idee extrem de amuzantă, aceea că Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, se pregătește să trimită oameni în spațiu, iar omul simplu încă folosește metodele tradiționale, de a merge la magazin pentru a cumpăra materiale de construcții, în loc să folosească platforma eradical.ro, adresa magazinului online al companiei Radical Grup.

Ideea videoclipului este simplă: cumperi online și ești boier, pentru că nu trebuie să mai umbli pe la magazine și depozite, ci doar să intri pe platforma eradical.ro și vei primi acasă toate materialele solicitate. Actorii din acest videoclip interpretează genial rolul unor oameni care se adună la crâșma Viitorul, pentru a discuta despre problemele de zi cu zi, printre care și corvoada de a merge la magazin, pentru materialele de construcții necesare casei. Un tip mai tânăr, cu aer de persoană importantă, le explică celor doi meseni că este foarte simplu să acceseze platforma eradical.ro și materialele vor sosi foarte rapede. Numele lui Elon Musk apare și el în conversație, iar unul dintre meseni spune amuzat: ”Aaa, e Ilie Muscă, din satul vecin”.

Povestea se termină în hohote de râs. Cât beau o cinzeacă cei trei prieteni, prin fața crâșmei trece o mașină cu materiale de la Radical Grup, iar cel mai bâtrân dintre ei, care voia să se ducă inițial la un depozit de materiale de construcții, fuge după mașină. ”Racheta”, glumește tipul mai tânăr, aluzie la planul lui Elon Musk de a trimite oameni în spațiu cu o rachetă propriu, în timp ce bătrânul fuge după mașină. ”Turiști în Cosmos, auzi…”, spune bătrânul, în timp ce aleargă după mașina de la Radical Grup, care duce materialele la casa acestuia.

Omul de afaceri Ionel Sandu, managerul general al companiei Radical Grup, a dorit un videoclip de prezentare al magazinului online al companiei total diferit de ceea ce este acum pe piață. Cu umor, folosind ideile unor oameni celebri, cu oameni ai zilelor noastre, știind că viitorul stă în aceste magazine online. Și, bine a făcut!

Una peste alta, este un videoclip amuzant, care merită văzut și merită trase învățăminte din el, pentru că trăim într-o epocă a digitalizării, când fiecare om are un telefon mobil, iar comenzile online, gen magazinul online www.eradical.ro, reprezintă soluția la problemele de zi cu zi. Vă invităm să-l urmăriți și să vă distrați în dulcele stil moldovenesc!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!