Nu vă jucați cu nervii oamenilor, domnilor guvernanți! Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea: ”Vă vom aștepta cu furcile, topoarele și coasele”

0
342

De câteva săptămâni, se petrece un fapt ciudat. Tot mai multe persoane, vaccinate împotriva virusului SARS-Cov-2 se îmbolnăvesc de Covid, varianta Delta a acestui virus. Nu ar fi trebuit să fie protejate, măcar o perioadă de timp, împotriva acestui virus?, se întreabă tot mai multă lume, care nu înțelege cum este posibil să te îmbolnăvești grav de Covid, câtă vreme ai urmat sfaturile specialiștilor, care spun că e bine să te vaccinezi, pentru că te protejezi.

Circulă și o serie de zvonuri privind intenția guvernanților actuali de a impune vaccinarea forțată a populației, mai ales în mediul rural, acolo unde oamenii refuză să se vaccineze. La toate aceste zvonuri, Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, răspunde extrem de dur: oamenii de la țară nu vor să se vaccineze, vor să fie lăsați în pace!

”Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina!

Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!!

Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci… cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!

Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, este mesajul primarului vasluian.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.