Un huligan din Huși a lovit o elevă de liceu cu pumnul, chiar în curtea liceului! Polițiștii l-au reținut pe derbedeu!

0
198

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un tânăr din Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire, hărțuire și amenințare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea unei unități de învățământ din municipiul Huși a fost agresată de către un tânăr.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie persoana în cauză, ar fi fost hărțuită și amenințată cu acte de violență de către tânărul în vârstă de 18 ani, iar în data de 15 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ din municipiul Huși, acesta ar fi lovit-o cu pumnul. 

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe tânăr, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.