Safir - ceva bun pentru gratar

Accident GRAV la Valea Grecului, în apropiere de Huși! Două mașini distruse, în urma impactului extrem de violent!

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru descarcerare și acordarea primului ajutor medical în cazul unui accident rutier produs pe DN 24B, în raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau doar conducătorii auto.


La sosirea echipajelor de intervenție, pompierii au găsit două autovehicule avariate și doua victime, dintre care una rănită și încarcerată. Salvatorii hușeni au scos victima din autoturism și i-au acordat primul ajutor medical. Victima, un bărbat în vârstă de 22 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio cerebrale și faciale, traumatisme ale toracelui și membrelor superioare.
Cealaltă persoană implicată în accident a fost evaluată medical, dar a refuzat transportul la spital.


Pompierii hușeni au îndepărtat resturile desprinse din cele două autovehicule. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: