Safir - ceva bun pentru gratar

Acțiunea RoadPol Safety Days a făcut ravagii la Vaslui. Au fost ridicate 25 de permise și au fost aplicate sanțiuni de peste 78.000 de lei

În perioada 17 – 19 septembrie 2021, în intervalul orar 08:00 – 20:00, polițiștii din structurile de poliție rutieră și de ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au acționat în cadrul proiectului ”ROADPOL Safety Days”, destinat conștientizării tuturor participanților la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile la volan. De asemenea, polițiștii au acționat și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

În cadrul activităților derulate, la care au participat 35 de polițiști, au fost aplicate un număr de 278 de sancțiuni contravenționale, din care 266 pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 78.700 de lei. De asemenea, au fost reținute 25 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. Principalele cauze care au condus la reținerea permiselor de conducere au fost următoarele: depășirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h (16) și alte abateri (9).

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: