Safir - ceva bun pentru gratar

Jandarmeria Română face angajări. Sunt disponibile 700 de locuri din sursă externă

Jandarmeria Română a anunțat că scoate la concurs 700 de locuri de muncă, din sursă externă, pentru reducerea deficitului de personal.
Înscrierile online încep miercuri, 22 septembrie, la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs. Sunt disponibile 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.
Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor, mai anunță Jandarmeria.
Cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2021.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: