Situație alarmantă în județul Vaslui! Se înmulțesc cazurile de Covid. Astăzi, 118 cazuri noi și o incidență de 1,65 la mia de locuitori

0
153

Situație alarmantă la nivelul județului Vaslui după ce, astăzi, Direcția de Sănătate publică Vaslui a raportat un număr mai mare de cazuri noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Mai exact, au fost înregistrate, în ultimile 24 de ore, 118 cazuri noi, ceea ce face ca incidența să ajungă la 1,65 la mia de locuitori. Altfel spus, ne îndreptăm încet și sigur către zona roșie. De asemenea, până astăzi, pe teritoriul României au fost înregistrate 7.045 de cazuri noi de persoane infectate, dintre care 172 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În intervalul 21.09.2021– 22.09.2021 au fost raportate de către INSP 130 de decese (55 bărbați și 75 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București. Unul dintre decese este al unui pacient infectat în străinătate și raportat de DSP Satu Mare.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.