Safir - ceva bun pentru gratar

Tânără răpită de pe stradă. A fost luată cu forța și urcată într-o mașină. A fost salvată de o acțiune în forță a poliției.

O tânără de 31 de ani din Caracal a fost luată de pe stradă de fostul iubit și urcată cu forța într-o mașină, la Dobrosloveni, în județul Olt. Fata a fost salvată după o acțiune în forță a polițiștilor, care l-au săltat pe răpitor. Bărbatul a fost imobilizat și condus apoi la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări. 

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia”, au transmis polițiștii, într-un comunicat.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: